Melyiket vegyem? Sony vs LG vs Lumia
Figyelt kérdés
Szeretnék egy TARTÓS telefont, nagyobbacska kijelzővel, jó fényképezővel. Netezni, olvasni, fényképezni, alap játékokra kellene. Jah, és bírja a strapát valamennyire. Előző Sonymat fél évesen leejtettem, és teljes KO lett a kijelzője. SE Z3c-t, LG G3-at és Lumia 830-at néztem, de bármire nyitott vagyok! -reális áron2015. aug. 21. 22:36
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én ezek közül a sonyt választanám!
Jó méretű kijelző, nem nagy, nem is kicsi. Kamerája nagyon jó képeket csinál, aksija is megfelelő kapacitású, de drága kategória.
És vegyél rá tokot. :)
Én LG tulajdonos vagyok, G2minim van, szerintem ez is egy jó telefon, jó áron jó minőség, 8 mps kamera, jó akku, akkora a kijelzője mint a sonynak, de az csúcsteló, ez nem, de mindent tud amire nekem szükségem van, ha olcsóbb telefont akarsz bátran ajánlom. :)
2/8 anonim válasza:
830 hosszutavra mindenkeppen jo dontes.. az tuti h 2 ev mulva is up to date szoftver fut majd rajta, es a teljesitmenyevel se lesz bajod ;) de inkabb a 930-at ajanlanam ha belefer a keretbe, az sokkal izmosabb es nem sokkal dragabb
3/8 anonim válasza:
Lumia 830, vagy 640 ha kisebb az igényed picit. Nem részletezem miért, de a lényeg hogy jó az Androidról átváltani ha kicsit "újat" akarsz, és lássuk be eléggé jók mostanság a Windows alapú telefonok, kifejlettek. Ez mellett a képernyő is jobban bírja mint a Sonyban vagy LG-ben.
4/8 anonim válasza:
Nekem lg g3-am van es teljesen megvagyok vele elegedve. Kijelzoje gyonyouru es nem is olyan nagy a telo ahoz kepest hogy 5.5". Kameraja is jo es en nar sokszor ejtettem le szilikon tokban es semmi baja
5/8 anonim válasza:
Z3c jó kamera, jó aksi,szép kijelző 2 évig még biztos,hogy jó lesz.
6/8 anonim válasza:
Neked kell tudnod meiket veszed meg.. De a lumiak nagyon jok, arbais, minőségben is.
7/8 anonim válasza:
Microsoft Lumia 640 XL 5.7-es kijelzővel túl nagy lenne?
(Hasonló árkategória, mint a Lumia 830)
8/8 A kérdező kommentje:
Végül egy Samsung Galaxy A5 mellett döntöttem, remélem nem fogom megbánni!
2015. szept. 16. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!