Samsung Galaxy S6-ot vagy LG G4-et vegyek?
Írjatok érveket és ellenérveket is!
Előre is köszönöm!
LG G3 van nekem, de néztem az S6-ot...szerethető darab, titokban bevallom, nekem jobban tetszik, mint a G3..a G4-et nem ismerem..
szóval S6...
Nekem Lg 4-em van es egy samsung galaxy s4-em, telekomban ossze hasonlitottam s6-ot s4-emmel ,igaz hogy erosebb a procija, a memoriaja es a kamerája, de ha valaki a gesztusokra megy ne varjon csodat, s4-hez es s5-hoz kepest is sokat butult az s6...
Ajanlom a g4-et, mert jol fut, jo minőségű kepeket keszit.... Kinezetilegis jobb mint az s6, nem melegszik, nem laggol, akksija is tokeletes semmi fele problema nincs vele.
Nem bannad meg a g4-et elhiheted:)
Mindenek előtt szerintem az S6 iszonyatosan túl van árazva a tudásához képest.
Én 4 napja cseréltem le az Xperia Z-t egy G4-re, egyelőre nagyon elégedett vagyok. Gyorsaság, fotó minőség, funkciók, minden teljesen OK. A 3000 mAh akkutól többet vártam, de ez a kijelző bizony zabál, úgy néz ki, átlagos használatnál is csak olyan másfél napot tud.
Nem utolsó szempont, hogy (legalábbis a T-komnál most) adják hozzá a sztereo BT headsetet, ami baromi jó.
A bőr hátlap meg egyszerűen gyönyörű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!