Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Az eszköz nem kompatibilis...

"Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval" De miért?!

Figyelt kérdés
Segítség! Rendeltem Hong Kongból egy DOOGEE Y100 Pro mobilt és nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont vannak appok amit nem tudok letölteni és telepíteni. A rogramnál e a szöveg jeleník meg: "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval" Ilyen a Google+, OTP OkosBank, BKV Menetrend... Valaki???

2015. aug. 20. 17:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy young-om van, ennek ellenére írja ki ezt, amikor a neptunt akarom letölteni, de érdekes módon minden más app-ot le lehet szedni.
2016. máj. 1. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Kínaiak mindig megspórolják a Google licensz kifizetését. Magyar forgalmazó ezeket nem veszi át, ha Kinából rendelsz, azon nincs.

Szoftvert le kell rajta cserélni.

2016. máj. 1. 21:46
 13/13 anonim válasza:
Azért mert gyenge az android tölts le egy régebbi verziót!
2016. nov. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!