Honnan van az embereknek pénze Apple telefonra?
Figyelt kérdés
Semmi ítélkezés, még csak irigy sem vagyok, csak tényleg nem értem, hogy magyarországi bérezések mellett hogyan rohangál minden 4-5. ember iphone-al az utcán.
Már párszor elhatároztam a sok gyatra kis androidos telefonom után, hogy beruházok egy nagyágyú Apple-re, de mindig elborzaszt, hogy még relatíve jó díjcsomagban is min. 1-1,5 havi fizetésembe kerülne ..
2015. aug. 20. 15:51
11/12 b95 válasza:
Úgy, hogy aki aránylag jól keres (150k+), az ha akarja, meg tudja magának oldani:
2 év hűséggel kb. 130k körül van. Ha mondjuk havi 20k-t félretesz az illető, akkor 7 hónap alatt meg is van, majd a hozzátartozó tarifacsomag is olyan durván 20k lesz havonta.
12/12 anonim válasza:
De nem a minimálbéreseknek van... :D vagy max Ahogy írták elöttem 4.4s 30-40 ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!