Mit tehetek, ha véletlenül ki lett mosva a telefonom?
Figyelt kérdés
Rögtön a káromkodás és szitkozódás után.2008. szept. 7. 11:11
2/9 anonim válasza:
nekem télen lett kimosva egyszer és a radiátorra ráraktam alkatrészenként...kiszáradt!vagy hajszárító! ha jobbféle teló,akkor nem romlik el!
3/9 A kérdező kommentje:
akor kirakom száradni :) hátha
2008. szept. 7. 11:57
4/9 anonim válasza:
Kiszárítani akár több napig. Legalább az előlapot és a hátlapot le kell venni róla és persze az aksit is. Amíg ki nem szárad teljesen nem kellene bekapcsolni.
Száradás után lehet próbálgatni.
A SIM kártyát kiveszed, megtörlöd és másik telefonban lehet használni, az nem ázik be.
5/9 anonim válasza:
Rendesen szárítsd ki, mert nem a víztől megy tönkre, hanem a rozsdától. És ilyenkor nem is garanciális.
Írd meg az eredményt egy hét múlva!
6/9 anonim válasza:
Szedd szét annyira amennyire csak tudod és hagyd száradni. Nekem egy vödör vízbe esett, ezt csináltam vele és nem lett baja.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot! Elkezdtem. Remélem sikerül :) Ha igen, akkor értesítelek benneteket. Pont nem voltam itthon, mikor anyu mosott és elvitte sián a nadrágot és belerakta a gépbe:( Ez az én szerencsém
2008. szept. 7. 16:02
8/9 anonim válasza:
Nekem a Nokia 6230i-m ázott be totálra , állt a kijelző és az előlap közt a víz bevolt kapcsolva és használtam is közbe semmi baja nem lett csak annyi volt hogy a fejhallgatót érzékelte , de másnap reggelre teljesen jó lett , és ez nem az 1. Nokiám ami szétázott szóval jól bírják :). Hagyd száradni, de ne rakd túl melegre!
9/9 anonim válasza:
Sajnos eddig egyik válaszoló sem írta a lényeget, azonnal desztillált vizzel kell kimosni (persze előtte szét kell szedni), mert az nem vezeti az áramot. Utána jöhet a szárítás. Nekünk is ki lett mosva egy Samsung, ami túl is élte, de nem lett tökéletes. Sajnos csak utána hallottam a desztillált vízről, az megmenthette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!