Egy telefont részletre vettem de már megszeretnék válni tőle? Többi lent
Figyelt kérdés
vettem egy sonyxperia spet és részlet izetésre 30 at beattammeg egy évet kifizettem van még 1 év és azt szeretném kérdezni belehet e cserélni a telót valahogy2015. aug. 20. 10:35
2/3 anonim válasza:
Jogilag a telefon nem a tiéd. Így nem is rendelkezhetsz az értékesítéséről.
Gyakorlatilag meg a szolgáltatót csak a pénzed érdekli, így eladhatod nyugodtan, ha van aki megveszi úgy hogy tud a további egy évről. Sok jóra ne számíts, senki se akar majd sok pénzt fektetni egy ilyen üzletbe.
3/3 anonim válasza:
30 ezret belefizettél , meg két évig fizeted. Megérdemled. Amit leírtál egybe fosva, se kezdő betű , se vessző, se mondat vége. " beattammeg". Ez új magyar szó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!