Vodafone vagy T-Mobile?
Mostanság melyik céghez éri meg jobban menni? Pl én sokat csalódtam a T-Mobileba, rengeteg helyen egyáltalán nincs térerő..
Mi a befutottabb stabilabb manapság?
Egy hónapja vagyok vodafone-os. Ez idő alatt a végletekig elmentek, hogy boldog ügyfelük legyek.
Egy Galaxy A5-öt vettem részletre. Habár a fizetésem elég magas, a T 40e kötbért akart kérni a telefonra (ami ha a kiszemelt előfizetéssel elviszem, összesen 25e Ft-ba került volna). Vodafone-nál semmi ilyen, havi 10e Ft, ebben minden benne van, ami nekem kell.
Vettem hozzá egy tokot is ott a helyszínen, de sok problémám volt vele. Első számlázásnál volt egy kis malőr, valamiért a már meglévő, nevemen lévő számhoz számlázták az újat is (a meglévő az egy flottás szám, amit a család használ). Ezt bementem kijavíttatni, és a hölgynek elmondtam a tokos panaszomat is.
A problémák miatt kaptam egy új tokot, ingyen (rendes Samsung-ot, nem Baseus-t amit vettem), továbbá a következő havidíjból jóváírt 3000Ft-ot.
Mi ez, ha nem jó ügyfélkezelés? T-nél meg Telenornál ilyen nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!