Miért nem tudom kikapcsolni a kepernyőzárat? LG G4
Le töltöttem egy másik képernyő zárat, hogy lecseréljem az LG eredeti képernyő zárját. Viszont nem tudom a Beállításokban a"semmi" opciót kiválasztani. Pedig ezt eddig meg lehetett tenni.. De most csak a "húzás" "minta" "pin kód" stb opció közül lehet választani.. Így a letőltött lock screen-el eggyütt duplán kell feloldanom a telefonomat.
Mi lehet a probléma?? Talán valami rendszer beállítás lehet az oka?
Meg köszönném ha valaki tudna választ adni.. Nem egy nagy probléma csak egyszerűen furcsálom.
Egyébként android 5.1 oprendszer van a telefonomon jelenleg.
Nagy nehezen megoldották az lg szervizesei távolról a problémát a remote call service programmal.
A tanusítványoknál kellett törölni az előzményeket, mert volt valami amit elfogadtam előzőleg és ez tiltotta a többi korlátozási módot:
Beállítások/Általános/Biztonság/Adattárolás pont alatt: Tanúsítvány kezelése/Tanúsítványok törlése
Ha nem fül nézetben, hanem lista nézetben vannak rendezve a beállítások pontjai, akkor:
Beállítások/Biztonság/Tanúsítvány kezelése/Tanúsítványok törlése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!