Szerintetek a hivatalos Windows Phone 10 megjelenése után lesznek meg majd olyan új alkalmazások amelyek másik platformokon már népszerűek? (pl. : snapchat)
Figyelt kérdés
#Windows #mobil #frissítés #alkalmazás #Nokia #Microsoft #Windows Phone #Nokia Lumia #snapchat #Windows 10
2015. aug. 18. 20:32
11/13 A kérdező kommentje:
Én is szerettem, de annyi jó alkalmazás nincs rá.. és mostanában egyre többször fagy ki.. van olyan alkalmazás amit le sem tölt..
2016. jan. 13. 18:48
12/13 anonim válasza:
Meg kéne várni a végleges 10-et. Még nagyon kevés telefonra jött ki. Ha meg sokszor kifagy, akkor azt jelenti hogy több mint egy éve használod, és ráférne egy hard reset. Szerencsére Gagyidroiddal ellentétben elég neki egy jól irányzott visszaállítás, és mintha ki se nulláztad volna a telefonod :D
13/13 A kérdező kommentje:
Csináltam már rajta hard resetet, de nem segített. :/
2016. jan. 23. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!