JizzyBen kérdése:
Meg érni Microsoft Lumia 640-et venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új telefont most ami meg tetszett az a microsoft lumia 640, mivel nincs egyik ismerősömnek se windwosos telefona igy ti mit mondtok megéri az árát? Vagy mi a véleményetek róla?2015. aug. 18. 18:18
1/17 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában (~50 ezer) nem tudsz jobbat venni: szép kijelzó, jó kamera, hosszú üzemidő, és sokáig tartó szoftveres támogatás a gyártó részéről (~legalább 2 év)
2/17 anonim válasza:
Jó telefon de én inkább a 735-öt venném mert szebb a kijelzője
3/17 anonim válasza:
Inkább más: az OLED-nek ugyebár fekete a feketéje, viszont kicsit túlszaturált és kevésbé színhű + hajlamos a beégérsre (ami a kijelzőn található gombok miatt necces), míg az IPS-nek sokkal közelebb állnak a színei a valósághoz, és ott van a Glance Screen, amit 640 támogat, de 730/735 nem. Szóval szerintem csak a kijelző miatt nem érdemes + 10-15 ezret fizetni, ráadásul hardveresen is megegyeznek a motorháztető alatt.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok ki adni többet egy kijelző miatt elég nekem az IPS. Csak kiváncsi voltam mit mondtok arra a telóra mert még nem volt Microsoft telom :)
2015. aug. 18. 18:46
7/17 anonim válasza:
És fogtál is már a kezedben 640-et vagy csak képről láttad?!
8/17 A kérdező kommentje:
azóta már meg vettem
2015. aug. 28. 15:53
9/17 anonim válasza:
6os vagyok. 635öm van.... és egy kezelhetetlen gané...
10/17 anonim válasza:
6-os: attól, hogy te hülye vagy kezelni, attól még jó a rendszer. Nekem 535 van, még mielőtt sírnál, hogy "jaj, még biztos nem volt WP a kezedben" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!