A párom ma utazott ki Németországba. Ha ő hív engem, akkor nekem is kell fizetni vagy csak ő fizet?
ha ő hív, akkor ő fizet csak, ha te hívod, akkor mindketten, az sms-nek meg csak küldési díja van.
de egyébként nézzen utána a párod, mert a németeknél van egy csomó kedvezmény, amik miatt szinte biztosan jobban jár, ha egy ottani telefonról hív és nem a mobiljáról, meg a matáv barangoló kártyának is érdemes utánanézni, mert az is baromi olcsó tud lenni.
a dominó aktívról fogalmam sincs, de erre való az ügyfélszolgálat...
Szóval:
A külföldön lévő roming szerint beszél, ír smst. Úgy az olcsóbb, ha te hívod őt, mert a hívás fogadás olcsóbb mint a hívás indítás. Az sms fogadásááért nincs plusz költség. Ha ír az is roming szerint számlázódik.
A belföldön lévő, semmilyen plusz költséget nem fizet. (hisz adódhat olyan hogy te nem is tudod hogy az illető külföldön van.) Ha aktiválod a Domino Aktív díjcsomagot, le fog vonni az egyenlegedből 450-Ft-ot, ez a havidíj. Megkapod az 1000 sms-t amit november végéig használhatod belföldön, de küldhetsz külföldre is. Nyilván ha te is kimennél külföldre ott már a roming lép életbe.
Előző válaszoló vagyok. Nézd meg ezeket. Itt minden le van írva. Ezekre is én adtam választ! :) A te esetedben nyilván nem a t-percekről hanem az sms-ekről van szó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__61975-nemetors..
Amennyiben te Magyarországról használod a telefont, akkor te az 1000 sms terhére küldhetsz a T-Mobilos telefonra, függetlenül attól, hogy ő hol tartózkodik.
Véleményem szerint is olcsóbban jöttök ki, ha a párod vesz egy kinti feltöltőkártyát, illetve ha voipen telefonáltok.
Szia!
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Ha dominós csak országon belül tudja bekacsolni a romingot (*104#), ha előfizus, automatikusan bekapcsol, hacsak nincs rajta roming tiltás. Ha német kártyát vesz az ottani kedvezmények érvényesek rá, de sajnos azt nem tudom, hogy németben mi megy most.
Megint én :)
Rád minden kedvezmény vonatkozik. A T-percek, az 1000 sms, hisz te itthon vagy. Neked nem kerül így pénzbe az sms, csak ha ő ír neked, és te nem fizetsz a hívásért, ha a T-perceket használod, csak ő a roming hívás díját, ha a saját kártyáját használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!