40. 000 FT-ig telefon?
Samsung galaxy s duos 2 - esetleg trend plus
kb. 35-40k mindkettő és elég megbízható
tapasztalatból mondom :)
A Windows Phone nagyon elmaradott... Rengeteg dolog hiányzik belőle, főleg az alap alkalmazások! Igaz, hogy a legolcsóbb Nokián is megbízható és stabil, de hát ennyi tudással ciki is lenne ha befagyna...
Tehát, ha van ilyen árkategóriában megbízható Android akkor mindenképpen azt érdemes venni! Márpedig vannak is ilyenek, ahogy azt én az első hozzászólóként már megírtam.
De kifejtem bővebben! A legnagyobb baj az Androiddal, hogy a telefongyártók az alap tiszta Androidot nagy mértékben átszabják, saját megoldásokat fejlesztenek amikkel bővítik az Android szolgáltatásait. Teli pakolják ún. bloatware (előtelepített) szoftverekkel, amiket a felhasználó nem is tud eltávolítani. A olcsó modelleken a gyártók a rendszer optimalizálásával és frissítéseivel is keveset foglalkoznak. Idővel rengeteg belassulás, befagyás, újraindulás és alkalmazás kompatibilitási probléma jelentkezik. A hibafrissítések hiányában még sebezhető is marad! Sajnos még gyárilag sem a legfrissebb Androidot futtatják! Ezek az igénytelen főleg alsó és közép kategóriás mobilok bélyegezték meg az Androidot a kezdetektől, miszerint megbízhatatlan.
Viszont léteznek a problémát megkerülő úm. egyenesen az Androidtól (Google) származó telefonok. Ezeken mindig a legfrissebb, tiszta és optimalizált Android érhető el, amely nem gyártón és szolgáltatón keresztül, hanem a legközvetlenebb és leggyorsabb módon, egyenesen az Androidtól érkeznek! Ilyenek az Android referenciamodelljei a Nexusok, illetve nem régen indult Andoid One projektes modellek. Az Android One kifejezetten az alsó kategóriát képviseli (eredendően az Indiai piacot megcélozva).
Utóbbiba tartozik a Karbonn Sparkle V! Kb. 30 ezer forint 2 év bolti garanciával! Nyilván a hardver nem legjobb, tehát a kijelzője nem a legszebb és kamerája is valószínűleg gyenge, de szoftveresen garantáltan megbízható! Keress rá, olvass utána!
Mobilarena: [link]
Esetleg még Motorola telefonokat tudom ajánlani.
Saját tapasztalatom nincs sajnos, én Nexus 5-öt használok.
# 19
Fejtsd már ki miben is van annyira elmaradva egy WP8.1, vagy a hamarosan megjelenő W10 Mobile?
Mert te is csak a szokásos ezer éves maszlagot nyomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!