Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet beállitani az LG...

Hogyan lehet beállitani az LG G2 mini telefont, hogy a kocsi lejátsza a zenéket?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom meghajtóként kellene látnia a telefont a számitógépnek is PL K: meghajtó, nem pedig MTP-nek.

Ha volna hozzá valami alkalmazás vagy valamilyen beállitás örülnék ha ajánlanátok valamit.

Ha a kocsiban csatlakoztatom a telefont azt irja ki a rádió, hogy usb error. a telefon ugyan felajánl csatlakozási mód választást, de bármelyiket választom az eredmény ugyanugy usb error.

Másik telefonnal kipróbálva a rádió lejátsza a zenéket.

Előre is köszi!

2015. aug. 18. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy hasonló kérdés:

[link]

Igaz, hogy ez G2-ről szól, de a lényeg ugyanaz. A válaszok szerint meghajtóként nem működik, bluetooth-tal lehet használni.

2015. aug. 18. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy jackdugós kábellel, ha van hozzá bemenet az autó lejátszójában.
2015. aug. 18. 17:08
 3/4 A kérdező kommentje:

bluetooth nincs a rádióban, jack dugo van. utóbbit nem akartam használni, ha már ugyis van hozzá kábel. Ha máshogy nem megy akkor ez lesz a vége.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 18. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy próbáltam már én is az enyémet usb-s lejátszóval, az se ismeri fel. Ha azon akarom hallgatni, csak 2 módon lehet, vagy a memóriakártyát csatlakoztatom hozzá, vagy jack kábellel kötöm össze.
2015. aug. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!