Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hányszor jobb az...

Szerintetek hányszor jobb az iPhone IOS az Androidnál?

Figyelt kérdés
Nem az iPhone hardware specifikációira gondolok hanem a szoftverre: FaceTime, iMessage, iCloud, iSight, Family Sharing.

2015. aug. 14. 07:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1,5438-szor... Milyen idióta kérdés ez már megint?
2015. aug. 14. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Sokáig iPhone-os voltam mert menő volt, de beleuntam mert nem volt az annyira jó mint hittem. Most van egy Motorola XT1092-es telefonom, sokkal elégedettebb vagyok vele mint az iPhone-okkal voltam.
2015. aug. 14. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

3#

"SEMMIVEL nem jobb az apple, mint a konkurencia"

Ezt magyarázd meg azoknak, akik iPhone-t használnak céges telefonként, üzletembereknek, brokereknek, fejeseknek, stb... Nem véletlenül. De azoknak is megmagyarázhatod, akik x év után is minimális veszteséggel adnak túl az iPhone-on. Vagy azoknak, akik 6millió programot megnyithatnak iOS-en, mégsem zabálja fel a RAM-ot a sok app. Esetleg a stabil 60+FPS-ről is beszélhetnénk és a k* rva jó optimalizálásról, hosszú támogatottságról... Viszont tudásilag nem tud többet az iOS az Androidnál, mindben az ugyanarra való appok vannak, csak más névvel (azért hozzátenném, hogy iPhone-okon a gyári appok is rohadt jól hansználhatók, Androidon ez ritkán mondható el)

Vannak nagyon jó androidos telefonok, pl. az épp aktuális HTC One M, és Nexusok. Ezek képesek felvenni a versenyt az iPhone-okkal, de ha általánosságban beszélünk Androidról, akkor hulladék szinte az összes. Nagyon rövid ideig támogatják őket, egy idő után lassulnak, laggolnak, fagynak, az árukat nem tartják, tele vannak helyesírási hibákkal.

Egyébként valamennyire igazad van, pl. gépeknél igen csak felejtősek az Apple termékei, de ha telefonról vagy tabletekről van szó, akkor csak és kizárólag iPhone, iPad. De ez csak az én véleményem, nyilván van akinek jobban bejön az Android.

2015. aug. 14. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
#6 Te még nem használtál iOS-t igaz?! 😂😂
2017. ápr. 25. 20:21
 15/15 anonim válasza:
Nekem 4S van. Ugyan úgy belassul. Használtam kaptam, rendes tulajtól. Eleinte teljesen jó volt utána beragad sok alkalmazás. Csak azért szeretem mert nagyon jó fotókat tudok mint elő mint hátlapi kamerával készíteni. Másképp ha nekem kellett volna megvenni tuti egy fillért nem adnék. A másik. Számomra érthetetlen az ICloud. Ha telefonról törlök képet akkor a felhőből is törli. Régi androidon Google Plust használtam ott ugy törölhettem ahogy akartam a felhőben megmaradtak emiatt a tárhely több volt a telefonon és a fotók is megmaradtak a gmailes fiókomban.Emiatt nem kellett megválni a fotóktol csak mert betelt a memória. Mert igaz, hogy a gépre lementhetem, de én nekem felesleges, jó az felhőben. Ha olyan ami kell azt letöltöm és kész.
2017. aug. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!