Classic Man kérdése:
LG G4, Iphone 5s, Sony Xperia Z3 - Ezek közül szerintetek melyik telefont vegyem meg? Hosszútávra kb 2 évre. És fejtsétek ki hogy miért pont azt választottátok.
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 03:02
11/15 anonim válasza:
Z3at csak akkor vennék a helyedben, ha tudsz rárakni egy jó Custom ROMot. Szidják a Samsungot a rossz szoftverei miatt, de a Sony-é se sokkal jobb. Hardveresen kb egyenlő a két telefon. Nekem a G4 dizájnja sokkal jobban tetszik a bőr hátlappal (egyéni vélemény), a Z3 mellett pedig a vízállóság szól.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nekem is a g4 dizájnja jobban tetszik:)
2015. aug. 14. 19:24
13/15 anonim válasza:
Stabilan fut a szoftver az összes Z szériás SONY -n.
14/15 anonim válasza:
Stabilnak stabil, csak nem túl praktikus, xar a RAM kezelés, nem használja ki a hardvert eléggé és nem túl szép.
15/15 anonim válasza:
Sonyt vegyél inkább, hanyagold az Lg-t
Elöttem lévő jól leírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!