Beázott a Sony okostelefonom! Nem kapcsol be! Elromlott vagy lehet még valamit tenni?
Azért sejted, hogy az, hogy megpróbáltad bekapcsolni a legrosszabb ötlet volt?
Nincs más hátra, szárítsd rizsben vagy 1-2 hetet, aztán ha nem kapcsol be akkor szerviz. De lehetőleg akku nélkül.
Két dologtól függnek a továbbiak.
1. Pontosan milyen Xperia?
2. Garanciális még?
Sony Ericssson ST25i
Már nem garanciás.
Nem sok víz folyt rá, a kicsavart fürdőruhám volt zacskóban benne és nem vettem észre, hogy lyukas a zacskó.
Egy kis víz ráfolyt az okostelefonra és egy nyomógombos telefonra is.
Az utóbbinak semmi baja nem lett, az okostelefon meg se kép se hang...
Vicc a dologban, hogy szinte csak otthon használtam Sim kártya nélkül internetezésre. Alig vittem el bárhova is (csak wifizni), mert állandóan a "seggében" kellett lógnia a töltőnek...
Szinte selyem párnán volt tárolva mégis tönkre ment. :(
Annak annyi, semmit nem tehetsz vele. Én annak idején egy Xperia Ray telefonnal jártam így, az asztalon volt és ráborult az ásványvíz kb 1 liter rá folyt. Bevittem a sonyhoz, mondtam hogy nem akar bekapcsolni (ugye azt nem mondtam hogy beázott), megcsinálták és 1 hétig működött. Na akkor vettem egy ideiglenes megoldást (Xperia Z) és jött utána a Z2, azt megvettem az elején. Na ez tényleg víz álló a gyerekek már boritottak rá olajat, tejet, vizet, kávémat, én energiaitalt és semmi baja, a tengert is sokszor megjárta. Mondtam is hogy ilyet kell venni legközelebb is.
Szóval a Te telefonoddal semmit sem tudnak, aznap el kellett volna vinni olyan helyre, ahol meg tudják csinálni. De már az is baj, hogy bekapcsoltad, így viszont vége.
Nincs hozzá csavarhúzom, nem tudom jobban szétszedni.
Este 11-kor vettem észre, hogy ázik a telefon, tehát már több órája a táskában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!