Az apukámnak szeretnék venni telefont (nem okosat) az alábbi feltételekkel, mit ajánlotok?
Milyen telefont szeretnék venni neki:
-viszonylag jó fényképet csinál (melyet utána USB-vel fel lehet tenni gépre és ott is klafa)
-NEM érintőképernyős
-strapabíró (eséseket bírja stb; apukám építkezésen dolgozik)
Csak telefonálásra + fényképezésre (mondjuk amit dolgozik lefotózza, hogy megmutathassa nekünk) használná.
Internet, érintőképernyő stb. nem kell rá.
Körülbelül 20e forintot szánnék rá (sajnos le vagyok égve, de már 5 éve 3000 forintos telefonnal jár, alig működik + nincs kamerája, pedig nagyon szereti megmutatni a családnak, hogy mit dolgozik).
2.
Ez jó!!!! :D :D :D
3.
Hát, olyan 2-3 megapixelesre gondoltam, nem kell semmi autófókusz bele, sem 1080-as felbontás.
Bármilyen telefont is veszel, apukád biztos nagyon fog örülni neki!
És elsősorban nem a telefon miatt, hanem azért, mert ilyen jóravaló gyereke van!
Nézd meg a Nokia telefonokat, azokból nagyon sokféle gombos van és nagyon tartósak, és a kamerájuk is jó!
5.
Köszönöm szépen, ez jól esik!! Remélem, hogy igazad van.
Én is nokiára gondoltam, jókat hallok róla mostanság.
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!