Htc one m9 mennyire éri meg az árát?
Gondolkozom egy ideje hogy htc-t veszek, de eddig m8-ra gondoltam, de mivel nincs a t-mobilnal ezért lehet m9-et veszek- nem veszem máshol mert most viszek vissza egy telefont, és ha nem adnak cserét / nem teák meg garanciálisan akkor itt egyből meg is veszem az m9-et.
Szóval kérdés hogy mennyire tartja meg az árát a telefon?
Melegedés mennyire vészes? ( hardver + alumínium ház)
Mennyire gyors, lefagyas?
Amire használnám : Zene, közben Facebook + Messenger / SMS, játékok.
Szabad tudnom milyen indokkal mondod ezt? :)
Kérlek tamaszd alá, mivel szinte bele szerettem ebbe a telefonba, csak az árába nem :)
( Végre egy olyan telefont találtam ami nem tömeg, mint Samsung,apple stb..) És ez magával ragadott.
Az árát várhatóan nem fogja olyan jól tartani az elszúrt SoC miatt. Melegedni tud komolyabban is, bár a HTC csökkentett a processzormagok órajelén ennek elkerülése végett. Ettől függetlenül gyors telefon, és lefagyni nem szokása.
Zenére nagyon jó, játszani meg lehet vele, de arra nem a legjobb opció. Összességében én megvárnám, mit hoz az M10.
Hétfőn viszem vissza a mostani telefonom, és at nézik, vagy csere vagy m9/ ha addig annyi rosszat hallok róla akkor egyéb telefon, de m10 ha jól gondolom március környékén jön ki, addig is kell valamilyen telefon.:)
Illetve a 220,-t is azért sajnálom rá, nem hogy még többet..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!