Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen SonyEricsson telefont...

Milyen SonyEricsson telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Az igényeim:

legyen normális kamerája,

tudjon jól zenélni

rádió is kéne bele,

és mivel lány vagyok, örülnék, ha kicsit designosabb lenne :)

kb 50rugót szánnék rá.

vélemények, tapasztalatok érdekelnek.

most SE k800i-vel nyomom, tehát azt ne ajánljátok :)

köszi.

2008. szept. 6. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

SE W580i, szerintem egész pofás, van benne rádió, 2 mp kamera(igaz ez gyengébb kicsit a k800i-nél), egész hangos a hangszórója, valamint vannak benne extrák (lépésszámláló, "shock" control (megrázod a telót és számot vált))

Függetlenül asszem 40 körül van

2008. szept. 6. 13:01
 2/16 anonim válasza:
50%
én azt nem ajánlom, nekem is olyan van, és most viszem másodszor megjavíttatni:( mindig lefagy
2008. szept. 6. 13:06
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Menny fel a www.telefonguru.hu oldalra külön vannak kategorizálva a telefonok és mindenki leírja a véleményét a telefonról,hogy mi jó vagy éppen mi nem jó benne.Áruk is ott van.Ráadásul ha olyat nézel ki ami tetszik akkor még hírdetők között is találhatsz.
2008. szept. 6. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Én nemrég vettem egy c902- est, ami mondjuk nem állt meg 50- ből. Előtte nekem is k800i- m volt, én nagyon szerettem, csak sajna összetörtem. Én ha olcsóbbat akartam volna, akkor k850 lett volna. De nem biztos, hogy 50- ből kijön. De 60e- ből biztos. Nézd meg a www.gsmline.hu- t
2008. szept. 6. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
szerintem Nokiát... ha lepontozol, akkor így jártam:D
2008. szept. 6. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

W910i

[link]

2008. szept. 6. 14:59
 7/16 anonim válasza:
25%

Nekem most V630i van de mär ezt nem lehet kapni most is erröl netezek nagyon jo igaz nincs benne rädio és én csak egy hätränyät lätom hogy akijelzöje csak 176x220 jobban szeretném a 240x320

A net miatt

De szoval a következö amit veszek az a c702 amit kinéztem gps van benne és az internetböngészöje is teljesebb

De az nem biztos hogy elég nöies

A lényeg sztem ojat vegyél amejikkel lehet netezni

Nem wap hanem internetaz tök jo mindig kéznél pl

Ha beirod online angol szotär akkor lefordit neked mindent

2008. szept. 6. 16:21
 8/16 anonim válasza:
24%

Szoval a net mindig jo ha ott a kezedbe jön rajta az iwiw emaileket tudsz irni vagy ha kapsz emailt akkor azzonnal jön a telora

És a googléba bärmit kereshetsz

Ugye netezel otthol? akkor tudod

Mijem jo akkor ha värni kell valahol buszra vagy a buszon utazäskor vagy az orvosnäl

Vagy mäshol

Esetleg melohejen olvasom a vicceket a netröl a kollégäknak

2008. szept. 6. 16:29
 9/16 A kérdező kommentje:

eddig a W910, meg a W850 tetszik legjobban.

de köszi a tippeket.

amúgy eme kettő közül nektek melyik a szimpatikusabb? :)

2008. szept. 7. 00:33
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
W910i
2008. szept. 7. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!