Telefonválasztás? Várjak vagy ne várjak?
Szeretnék telefont venni egy jó ideje(december óta). Anno az S4 mini volt a nagy szerelmem,de nem vehettem meg annyi pénzért(70). Aztán márciusra végül sikerült a határt feljebb alkudnom,választhattam 70ig telót,viszont S4 mini kifutott. Eldöntöttem,hogy tényleg kétszer körüljárok minden telefont,ami szimpatikus. Nem kellett volna,hisz a telefont szimpátia alapján választó énemből telefont adatok alapján választó emberke lett. Azóta minden telefonnal van kifogásom,van 1-2 darab,amin gondolkodom. Sajnálok ennyi pénzt egy telefonért,viszont szeretnék telefont. Szerintetek megéri várni őszig,hátha jön a középkategóriába(70ig) valami jó telefon?? Vagy csak csúcsmodellek jönnek??
Azt sem szeretném,hogy most várakozom itt őszig,és akkor meg megveszem azt a telefont,amit most,augusztusba is meg tudtam volna venni.
Amin gondolkodom,az a Lumia 735,a G2 Mini,és esetleg az Ace 4.
Ha valakinek van valami tapasztalata ezekkel kapcsolatban,azt nagyon megköszönném ha leírná!
Szeretnék valahogy választani nagy nehezen,ma pl. meg is vehetném,csak azt nem tudom,hogy mit,és mikor!
Nem ertem miert nem veszel iPhone-t.
Az android meg a windows phone mind kivetel nelkul egy kupac sz@r, sajnos nagyon sok esetben nincsenek az emberek informalva hogy letezik igazi telefon is a vilagon.
Ja, ha most azt mondod hogy draga, akkor gondolkodj igy: ha nincs 140-em egy igazi szuper telora akkor kidobok 70-et egy kupac sz@rra ?
Aki buta az egyikben sem tud tajekozodni. Lasd fennebb valaki a Nokiaban nem tud. Nezopont es megszokas kerdese.
Egyebkent az iPhone-nak van a legjobb menuje a vilagon, nem hiaba Amerikaban volt tervezve, nem Kinaban :-)
1# és aki nem vesz 200ezerért IPhonet,az inkább ne is telefonáljon,netezzen,fényképezzen akkor,vagy mi??
Az,hogy nem kell IPhone,nem azt jelenti,hogy nem tudnám megvenni. Hanem teljes egyszerűséggel nem veszem!
2# Köszönöm!
7#
Rohadt sok erved van haver, kar hogy az osszes a kijelzo nagysagarol van meg a kamerarol, mikozben nem az a leglenyegesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!