Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az egyik barátomnak Samsung...

Az egyik barátomnak Samsung Galaxy S6-ja van. Ő pont arra használja hogy fényképezzen meg játszon vele. Nekem Grand Primem van. Ugyan arra használjuk. Ja meg telefonálunk. Nagy különbség van ezek közt? Ja és nemsokára én is újat kapok (Iphone 6).

Figyelt kérdés

2015. aug. 10. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

most ezt azért írtad ki, hogy elújságold?

mert nem találom a kérdésben a lényeget. a grand prime egy középkategóriás telefon, az s6 meg csúcs...szerinted van akkor nagy különbség köztük? az, hogy ugyanarra használjátok, az meg pont azt mutatja, hogy semmi szükséged jobb telefonra...de ez meg nem az én dolgom, szóval senkit nem érdekel, hogy iPhone 6-ot kapsz...

2015. aug. 10. 23:08
 2/2 anonim válasza:
Valami hulye kis p****a lehetsz ha ez tolti ki az eletedet.
2015. aug. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!