Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez normális (iphone)?

Ez normális (iphone)?

Figyelt kérdés

éjszaka kb 1 óra felé 36% volt az akksim és mikor felkeltem már 2%-on volt... igaz éjszaka sokat használtam és fel is melegedett még most is meleg pedig már 30 perce nem használtam iphone5C -ről lenne szó mitől van ez? hívjam fel az applet?

Köszi a választ előre is .)

2015. aug. 10. 13:01
 1/9 bp1985 ***** válasza:
Ha használod, merül. Ez normális jelenség, igen.
2015. aug. 10. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezen mi fura???

Minden telefon merül, ha használod :'D

A napon nem volt kint? ( nem éjszaka :DDDD)

2015. aug. 10. 13:15
 3/9 A kérdező kommentje:
nem volt kinn.. hát tegnap este sokat használtam és felmelegedett de ez a 36%-rl 2% ra való esés azért nem mindennapi..
2015. aug. 10. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Sztem normális
2015. aug. 10. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

az, hogy sokat használtad az eléggé információszegény...nem mind1, hogy milyen hálózaton vagy fenn, ha 3G vagy LTE, és emellett persze még ha wifivel is netezel, sokkal jobban fogyasztja az energiát, mint a 2G hálózat.

meg először nézd meg, mit csinál, ha nem használod...

2015. aug. 10. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
vagy 10 applikáció meg volt nyitva éjszaka.. úgyhogy valószinűleg ezért..
2015. aug. 10. 13:54
 7/9 A kérdező kommentje:

wifi hálózaton voltam fennt.

De ha már így kérdezted mert suliba 3G van bekapcsolva akkor célszerűbb 2G-re átváltanom? miben változna?

2015. aug. 10. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Semmiben, maximum 2G-n minden közelben lévő hangszóróba "beleciceg", de számottevő aksi időt nem fogsz vele nyerni.

A WiFi-vel ugyanez a helyzet. Az iPhone Wifi-t nem használ állandóan. Ha nincs töltőn, akkor csak akkor, ha a kijelző fel van oldva, ha töltőn van, akkor képes megmaradni rajta, teljesen felesleges kapcsolgatni.

Sokkal inkább az lehet a gondja (főleg, ha folyamatosan melegszik), hogy valamelyik alkalmazás "elszabadult" (nagyon kevés tud valóban a háttérben futni iOS-en). Indítsd újra, ez nagy valószínűség szerint meg fogja oldani a problémát. Ha nem, akkor ki kell deríteni, melyik alkalmazás az, ami ezt csinálja (nálam egy aksi "karbantartó" volt a ludas, természetesen semmit sem érnek ezek, csak az aksi időt rontják még inkább).

2015. aug. 13. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
2-3 órát azért simán számít...a wifi is kevesebbet fogyaszt használat közben, mint a 3G hálózat. Apple oldala szerint az LTE-vel is 10 órányi netezésre alkalmas, és wifivel is, míg 3G-vel 8 óra. és érdekes módon nekem ha nem használom a telefont, csak az asztalon van, mindig 2G-n van, és még sosem gerjedt be a hangfalam mellette...
2015. aug. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!