Samsung Corby vagy LG KP502?
Figyelt kérdés
Az LG-ben nem nagyon bízom,de sokkal jobban tetszik,és többet is tud. SZERINTETEK?2010. márc. 8. 16:20
2/12 A kérdező kommentje:
ha szabad kérdeznem miért corby?
2010. márc. 8. 16:47
3/12 anonim válasza:
LG! Nekem ilyen van és nagyon szeretem. :) Megbízhatsz benne. Sokan nincsenek megelégedve a képpel, amit csinál, de csak érteni kell hozzá és be kell állítani. :) Az érintőképernyőt pedig egy-kettő megszokod. Rem. segítettem. pápá
4/12 anonim válasza:
LG KP502 mert olcsóbb mint a corby és mindenben sokkal jobb...
5/12 anonim válasza:
én az lg-t választanám
megnéztem, szinte ugyanazt tudják, a samsungban több a beszélgetési, készenléti idő, az lgben meg jobb a kamera
a memória mérete elhanyagolható, mert bővíthető mindkettő,(gondolom úgyis veszel bele mem.kártyát)
de azért nézd meg:
8/12 anonim válasza:
egyik sem...szerintem a corby kinézetre és belső tudásra se vmi nagy szám. Az Lg érintős telefonok meg nem vmi hosszú befektetések. A samsung márka az jó, én is ink a corbyra hajlanék...de nem vennék. De a corby még mindig jobb mint az lg. Nekem is samsung érintős telefonom van az első kiszemeletem a corby volt, de inkább választottam egy szebb, stílusosabb telefont helyette. Maximálisan megvagyok vele elégedve.
9/12 anonim válasza:
Szerintem amennyibe ezek kerülnek, sokkal jobb nem érintőképernyős telefont kapsz. Érintőképernyőst szerintem akkor érdemes venni, ha van annak értelme, hogy érintőképernyős, mert olyan programok vannak hozzá, amelyek nehezen megvalósíthatóak érintőképernyő nélkül. Ilyen telefonok pl. a HTC-k.
10/12 anonim válasza:
Hello.szerintem az LG nagyon jo.Nekem most lesz egy LG KP500-asom:)Nagyon várom már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!