Házilag hogyan tudnám t-mobile-ossá tenni a telefonomat? SE W200-as ról lenne szó
Figyelt kérdés
Addig eljutottam, hogy előhozom a hálózati jelszó funkciót, és itt kéri az nck kódot! Hogyan tudnám kiolvasni, vagy megszerezni az adott telefon nck kódját??2010. márc. 8. 15:28
1/4 anonim válasza:
xD xĐ házilag?!?!?! sehogy xD max elméletben mert gyakorlatban nem fog t-mobilosként működni xĐ
2/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor elég keveset tudsz barátom XD Igenis lehet, mert utánna jártam, csak mindig kisebb akadályokba ütközöm, amit szeretek neten megosztani hátha valaki tud segíteni, ugyanis a setool-al megvalósítható, még a vkp-s scriptelés is, amit többen cáfolnak, de a w200-nál igenis meglehet, mert fájlt is találtam hozzá, már csak a boot-olással van némi problémám, szval ha valaki tud ennél ésszerűbb választ is adni, akkor nagyon szépen megköszönném :-)
2010. márc. 8. 18:30
3/4 anonim válasza:
Hidd el nem lehet. DB3150-es sonykat tuningoltam sokáig. Nem lehet.
Annyit tudsz. Hogy fel flashelsz egy T-mobileos Custom packot XS++-al, meg tmobileos fw-t pakolsz rá. De vannak fizikai dolgok, amit nem alakíthatsz át.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha. Megtudtam azt is, hogy a chipset az cid 53-as ha jól írtam, és azt a setool nemviszi, szval valóban nemtudok "csatlakozni" a telóhoz. És az amit leírtál, az hogyműködik, vagy mit érhetek el vele ha azt megcsinálom?
2010. márc. 10. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!