Ipone 5S-t vagy 6-ot vegyek?
Nem tudok dönteni. Ti melyiket vennétek és miért? Indokoljatok is légyszi!
A 20-30 Ft árkülönbségnek nincs jelentősége, viszont nem fél évre venném, hanem min. 3-4-re.
A 6s nem ugyanakkora lesz, mint a 6???
Az "s-ek" eddig mindig ugyanakkorák voltak, mint az elődmodell.
Ja de sok helyen ezt lehet olvasni hogy most kijön még az 5S méretében is , na meg ugye a 6 méreteiben..szal 3 méretben.
Nem biztos de elvileg így lesz.
Én biztosan nem venném meg a 6-ost még 5s méretben sem (a többit meg azért nem, mert nincs szükségem tepsire, van a sütőben elég).. Két okból:
1. egyszerűen nem tetszik ez az új lekerekített design, ráadásul a kamera kávája kiáll a hátlapból, billegő iPhone-t meg valahogy nem szeretnék. 500 megapixellel sem. Az 5-ösöm (sőt, a 4-esem) kamerájával is pont megfelelő képeket tudtam csinálni, az 5s-el pedig most.. nem kell ennél több.
2. hiába gyorsabb akár 25-30%-kal is, ezt halandó ember nem fogja érzékelni. Még egy 5-ös is gyors, pedig az még a 32 bites procijukkal van szerelve.
3-4 évre előre láthatóan az 5s is megfelelő választás. De még lehet, hogy a sima 5-ös is 2-3 évre jó lehet. iOS9-et próbáltam A5-ös procin (iPad Mini), annak már sok volt - bár béta még, fene tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!