Melyik a legjobb böngésző androidra?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 21:40
4/18 anonim válasza:
Gyorsaság szempontjából én az UC browser-re szavaznék.
5/18 anonim válasza:
ez mindenkinek más és más. gyári rendszereken jobban kedvelem a chrome-ot, míg CM romoknál a gyári böngészőt.
6/18 anonim válasza:
Nekem a CM Browser elég gyors, és nem melegszik tőle annyira a telefon mint a Chrome tól.
7/18 anonim válasza:
Én Dolphin t használom nagyon rég már. Probalgattam más bongeszoket is csak úgy, de egyszerűen nem találtam ennél jobbat. Számomra maga a tökéletes böngésző. A Chrome -ot androidon nagyon kerülöm, mert utálom. PC-n azt használom.
8/18 anonim válasza:
Szerintem is vidd végig a cod-ot nagyon jó játék ;)
9/18 Jófej:D válasza:
Uc browser. Gyors is és sok mindent tud.
10/18 Osynho válasza:
A felsorolt böngészők közül melyik tud valós full screen-t és oldal aljára, tetejére ugrást görgetés közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!