Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend Mate 7-ről mi a...

Huawei Ascend Mate 7-ről mi a véleményetek? Érdemes megvennem?

Figyelt kérdés
Régóta nézegetem ezt a készüléket, de még nem szántam magam rá, hogy megvegyem. Egyrészt, mert drága, másrészt, mert alig látok/hallok róla valamit.Valakinek esetleg valami véleménye, tapasztalata?
2015. aug. 8. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem rossz, sőt a Huawei-k általánosságban nagyon jó telefonok, a Mate 7 egyetlen hibája, hogy kissé túlárazott, az áráért kapható például Huawei Honor 6, LG G3, Sony Xperia Z1, vagy OnePlus One, amik mind jobbak nála, ha némelyik csak egy kicsivel is!
2015. aug. 8. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
haveromnak ilyen van. imádja. jó párszor nyomkodtam én is. imádnám ha ez enyém lenne. az ujjlenyomat olvasó is király.
2015. aug. 8. 22:42
 3/3 anonim válasza:

Én ezt a modellt fogom venni, neten 103 000-től elérhető. (A léc nagyon magasan van nálam)

Picit túlárazott, viszont a hardver olyan szinten passzol a felhasználói igényeimhez, hogy bevállalom igy is.

Érdemes youtube-on demóvideókat átnézned, ha beszélsz angolul, hasznos lehet.

:-)

2015. aug. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!