Huawei Ascend Mate 7-ről mi a véleményetek? Érdemes megvennem?
Figyelt kérdés
Régóta nézegetem ezt a készüléket, de még nem szántam magam rá, hogy megvegyem. Egyrészt, mert drága, másrészt, mert alig látok/hallok róla valamit.Valakinek esetleg valami véleménye, tapasztalata?2015. aug. 8. 19:15
1/3 anonim válasza:
Nem rossz, sőt a Huawei-k általánosságban nagyon jó telefonok, a Mate 7 egyetlen hibája, hogy kissé túlárazott, az áráért kapható például Huawei Honor 6, LG G3, Sony Xperia Z1, vagy OnePlus One, amik mind jobbak nála, ha némelyik csak egy kicsivel is!
2/3 anonim válasza:
haveromnak ilyen van. imádja. jó párszor nyomkodtam én is. imádnám ha ez enyém lenne. az ujjlenyomat olvasó is király.
3/3 anonim válasza:
Én ezt a modellt fogom venni, neten 103 000-től elérhető. (A léc nagyon magasan van nálam)
Picit túlárazott, viszont a hardver olyan szinten passzol a felhasználói igényeimhez, hogy bevállalom igy is.
Érdemes youtube-on demóvideókat átnézned, ha beszélsz angolul, hasznos lehet.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!