Szerintetek elég a 16 gigás iphone 6 telefonálásra youtubezásra smsezésre játszásra játék max 2db,?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 16:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem a 32 gigás volt az arany középút, de az ugyebár nincsen a 6-ból. Nekem 5S-em van, 32-es, és simán betelik nekem úgy, hogy nem játszom, de van 1000+ zeném, néha 1-1 filmem, és elég sok alkalmazásom. 16 gigából csupán 13-14 lesz használható, ezzel számolj. Talán elég.
2/10 anonim válasza:
Nekem van egy 5S-em, mindig gyors, mindig megbízhatóan működik, és az iCenter KICSERÉLI a telefonod, ha van valami baja, INGYEN ÉS BÉRMENTVE 1-2 hét alatt, házhoz hozzák neked a teljesen új telefont. Azelőtt androidos telefonjaim voltak, méghozzá csúcstelefonok (HTC One M7, Sony Z3, HTC One X, Samsung S4, és még pár). Azok tényleg többet tudnak, de az iPhone jobban tudja amit tud.
4/10 anonim válasza:
Szerintem igen! Telefon hívásnapló listáját és az sms-eket nem kell sokáig tartogatni, youtube 100%-ban neten megy, kérdés hogy a játékok mekkorák, és az esetleges játékmentések mekkora helyet foglalnak!
5/10 anonim válasza:
az eddigi telefonjaimban nem voltak nagy tárhelyek és mindig elfértem. szóval elég lenne egy 16 gigás. de ha tehetném nyilván nagyobb kapacitásút vennék.
6/10 anonim válasza:
egy 16 GB-ot i6-ból MAXIMUM 12 GB-ot tudsz elhasználni. Előtte nekem 32-es 4s volt, de hiányzik nagyon a nagyobb tárhely. 64 GB mr nagyon túl van árazva, nem beszélve még nagyobb tárhelyekről... Ez van sajna.
De ha csak ennyire kell amit leírtál, Kérdező, akkor elég. Kérdés h milyen játék :) 12 GB-ot fel tudsz tölteni. Csak nem célszerű fullra tenni a vasat-
7/10 A kérdező kommentje:
játszani nem is nagyon játszanák rajta csak valami drag racing meg smash hit
2015. aug. 9. 13:12
8/10 A kérdező kommentje:
és ha használnák felhőt (icloud)
2015. aug. 9. 13:14
9/10 A kérdező kommentje:
inkább valami 30 zene mint játék szóval inkább zenék és azt lehet icloudban tárolni?
2015. aug. 9. 13:16
10/10 anonim válasza:
Szerintem 64GB. Nekem az az ideális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!