Sony Xperia Z3 vagy Galaxy S5?
Figyelt kérdés
Összehasonlítás:
- Ár
- Vízállóság
- Fényképezőgép (megapixel, zoom, színek, lehetőségek)
- Videókamera (HD-UHD fps)
- Oprendszer stabilitás
- Gyakori hibák
- Kezelhetőség (GPS, Napló-naptár vezetés, billentyűzet)
- Kijelző mérete, felbontása
2015. aug. 8. 15:40
11/17 anonim válasza:
Kedves kistigris nem vagyok SONY fan csak édesanyámnak volt S4 és S5 telefonja és mind a kettő három hónap után használhatatlan volt, de nem fogok neked magyarázkodni higyj amit akarsz, ha tetszik a Samsung vedd meg aztán majd rájössz.
12/17 kistigris99 válasza:
1-2 hónapig volt nálam
A Note 4 még jobb választás.
13/17 A kérdező kommentje:
Vízálló tokkal megoldódna a note4 vízállótlansága?
2015. aug. 10. 15:42
15/17 anonim válasza:
Milyen érdekes nekem nem fagy az s5 nagyon jó kis telefon.a sony szar
17/17 anonim válasza:
Szia!
Csakis Samsung!
Volt egy xperia z-m (tudom ez nem mai darab)
Beázott a starndon és a fejemhez vágták hogy garanciába nem javítják meg.szóval soha többet sony az biztos.december óta Note 4-et használok és egyszerűem tökéletes..príma akksi 5.0-ás android. 32 giga belső.stb ennél jobb telefon nemnagyon van. Kivéve a Note 5 ami tegnap jőtt ki..:)
Talán ráhajtok de nagyon szeretem a négyet..szóval nemtudom .De mindenképpen samsung!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!