Lumia 735 vagy iPhone 6?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a megbízhatóbb hosszútávra?2015. aug. 8. 15:26
1/9 anonim válasza:
A Lumnia 735 félárban sincs....viszont win 10 lesz rajt nemsoká. Akár a pc.den.
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát inkabb a lumia
2015. aug. 8. 15:42
3/9 anonim válasza:
hát nézd, mire van pénzed, és mennyi időd van?
ha van pénzed az iPhone-ra, akkor nem fogsz mellényúlni, 3-4 évig bátran merném ajánlani, hiszen egy bevált dolog.
ugyanezt a lumiáról nem tudom 100%-ban elmondani, hiszen a w10 majd csak jön, és kitudja biztosra, hogy mennyire elégítené majd ki a szükségleteidet.
ha van időd ezen gondolkozni, akkor én előbb mindenképp megvárnám, míg a w10 megjelenik, majd bele is rázódik kicsit a dolgokba, ez úgy kb. év vége lenne szerintem.
én 1 évig használtam lumiát, 8.1 nem tudott meggyőzni...ha ahhoz képest a 10 nem segít rajta drasztikusan, akkor nekem biztos nem kellene még1x wines telefon.
4/9 anonim válasza:
a két telefon nem egy kategória
az i6 a csúcskészülék, a 735-őt egy év múlva már senki nem is ismeri
5/9 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom. Nekem eddig nokiam volt de gondolokdtam a valtason
2015. aug. 8. 16:52
6/9 A kérdező kommentje:
Mind a ketto telefont hasznaltam mind a kettő nagyon tetszett de kíváncsi leszek a win10re es igazabol ugy vagyok vele hogy megvárom a 6s t is de végeredményben nem tudok dönteni
2015. aug. 8. 17:06
7/9 anonim válasza:
én szeretem a lumiákat, nekem is az van, de ezt a 2 készüléket nem is tudom hogy hasonlíthattad össze. még egy árkategóriában sincsenek. 735 egy középkategóriás, i6 meg egy felsőkategóriás csúcskészülék. utóbbi vagy 200-ezerrel többe kerül
8/9 anonim válasza:
maximum a 930-al lehetne összehasonlítani, de még azzal se nagyon
9/9 anonim válasza:
Ha van pénzed iphonera akkor sztem mindeképpen azzal jársz a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!