Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z3 compact vagy Z2?

AnonymousHUN kérdése:

Sony Xperia Z3 compact vagy Z2?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket vegyem meg?Nemtudok dönteni...Akinek vannak tapasztalatai a telefonról azt szívesen meghallgatom!Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. aug. 8. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is e nagy döntés előtt álltam. Legelején azt hittem óriási lesz számomra a Z2, azért gondolkodtam el a Z3C-n. Végül a Z2-t vettem szerencsére. Meg mondom őszintén, igazából már annyira hozzászoktam ehhez az 5,2" hoz, hogy még kicsinek is vélem.

Méretet félretéve, szerintem jobb a Z2.

2015. aug. 8. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Jobb választás*

Elnézést.

2015. aug. 8. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A kijelző méretben neked melyik jön be? 5,2" vagy 4,6". Nem nagy az az 5,2", nem kell félni. És sokkal jobb azon videót nézni, filmet nézni, netezni és nagyjából mindent.
2015. aug. 8. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:

S4em volt de nem tudtam megszokni az 5"-et.Sőt ki is ejtettem a kezemből.

Z3C-m van nekem ez a megfelelő méret.Filmet meg nézek a 127cm-es tvn inkább.Netezni is lehet rajta simán persze ha nem annyira rossz a látásod.

2015. aug. 8. 11:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A Z2 mellett döntöttem.
2015. aug. 8. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Helyes.
2015. aug. 11. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!