Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízható a GSM Home?

Mennyire megbízható a GSM Home?

Figyelt kérdés

LG G4-et szeretnék vásárolni, jóval olcsóbb mint a többi üzletben? Felhívtam őket és kérdeztem, hogy mit adnak. Minden gyári tartozék + bolti garancia.

Megbízható a bolt?

2015. aug. 7. 21:42
 1/9 anonim válasza:
Nem megbízható. Addig kedvesek meg válaszolnak az email-re illetve telefonra amég a rendelésről beszéltek, illetve érdeklődsz a telefon iránt. Én meg is rendeltem, mondták hogy 3 és 21 nap között küldik ki, utána nem vették fel a telefont (2 telefon számot is hívtam 5 ször) és 3 emailre sem válaszoltak a mai napig. Ennek már lassan egy hónapja, én nem ajánlom őket, maximum ha boltban ott van a telefon és személyesen megtudod nézni/venni.
2015. aug. 8. 00:54
 2/9 bp1985 ***** válasza:
Bolti garancia. Nincs több kérdésem...
2015. aug. 8. 06:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Bolti garancia,akkor inkább veszek egy használtat!
2015. aug. 8. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Hol kapok gyári garanciát erre a készülékre?
2015. aug. 8. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
edigitel,media markt,euronicsnál kell venni.
2015. aug. 8. 12:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindegyiknél 210 ezer. GSMHomnál csak 145
2015. aug. 8. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha pesti lennék akkor valószinűleg vennék náluk telefont abban az esetben ha egy év múlva megunom.De arra számithatsz,hogy a bolti garival lehetnek olyan problémák,hogy a javitás elhúzódik vagy nem rendeltetésszerű használatot.Vitázhatsz velük hetekig.De lehet olyan szívéjesek,hogy pikkpakk megjavitják.Gyári gari meg azért csakcsak két év teljeskörű és ha hosszútávra veszem a telefont,akkor az inkább fontosabb lenne számomra.Media Markt:192.000Ft.
2015. aug. 8. 13:37
 8/9 bp1985 ***** válasza:
A Media befizeti az áfát, nem szedi ki a tartozékokat, hivatalisan szerzi be, és nem fog eltünni. Ja, drágább?. Olcsó húsnak híg a leve.
2015. aug. 8. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:

engem megpróbáltak átverni, a végén 14ezerrel lett volna drágább a telefon mint amennyiért hirdették

felejtsd el őket

2015. aug. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!