Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok olcsóbb helyet...

Tudnátok olcsóbb helyet Galaxy kijelző cserére?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Adott egy, 1 éves Galaxy S5 fekete színű mobiltelefon. Zsebemben megnyomódott és megfojt a kijelző. Sok helyen kerestem (ez kb 4 hónapja volt), de irreálisan drágának találom a javításának az árát.

Jelenleg 80-90ezerért lehet hozzájutni a telefonhoz és interneten 40ezer (!) lenne a kijelző cseréje... NORMÁLISAK??? Ennyiért egy vadonat új telefont kapok.

Telefont beszámítottam egy motor eladásánál.. alapból nem vennék ilyen telefont. De megtetszett és rá 2hónapra be is törtem.

Értem én,hogy drága telefon, de 40ezer egy kijelzőért?

Esetleg, ha valaki tudna egy ismerőst aki egy korrektebb áron tudná vállalni azt megköszönném

ui.: Nem csak a plexi tört, hanem maga az lcd is.

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 7. 21:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!