Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Samsung S5230" vagy "LG POP...

"Samsung S5230" vagy "LG POP GD510"?

Figyelt kérdés

Tapasztok az fent említett telefonokkal?

Melyiket érdemesebb megvenni? Árban egyeznek...

2010. márc. 8. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mivel én csak az s5230-at ismerem mivel nekem is ilyen van így róla tudok mondani neked tapasztalatokat. Én teljesen megvagyok vele elégedve minden téren. Érintésre gyorsan reagál, szép képeket csinál, stílusos, jól szól, zenelejátszója nagyon tetszik:), 50 Mb a belső memóriája, lehet bővíteni nekem egy 2gigás kártyám van benne. Egyik ismerősömnek lg érintős telefonja van, és szerintem elég gyenge az érintője, és nem is vmi szép képet csinál, lassúnak találom a samsungomhoz képest.

Én a samsungot ajánlom tapasztalatból, de természetesen te fogod eldönteni úgyis neked melyik felel meg.

2010. márc. 8. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

az LG POP egy fos most vett faterom és már adja is el mert

egy rakat fos: lassú, kicsi érzékenység, szar fényképezö stb.

2010. márc. 8. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Samsung :) nekem is olyan van, és minden úgyvan, ahogy az első válaszoló leírta:)
2010. márc. 8. 20:31
 4/4 anonim válasza:
hát szerintem a lg az jó.nekem már megvan majd 1 éve és egyáltalán nincs vele semmi bajom.Lehet hogy valaki nem vigyáz rá és meghibásodik, de ne a telefont hibáztassa. Szerintem nagyon jó telefon, minden nézetből kivéve azt hogy nincs rajta Wifi.
2010. dec. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!