Melyik telefon a legjobb?
Mindenki az iphone-ert van oda, de nem tudom hogy tenyleg ennyire jo-e.... A baratnom azt mondja hogy az egy tomegtelefon es csak a hire jo(meg a kameraja)
Tenyleg igy van??
Esmeg milyen jo telefonok vannak?? Amugy mi szamit annak?
Nekem fontos hogy jo kepeket lehessen kesziteni vele....
Butaság, hogy tömegtelefon... az olcsó ipari hulladék LG-k,samsungok és sony-k sokkal inkább tömegtelefonok az átlag userek körében.
Ismét elmondom, hogy nyilván van egy réteg aki azért veszi meg (vagy éppen veszi meg nekik apucianyuci) az apple cuccokat, "merezamenő" meg "ezzelmostkvanagyhipszterleszek".
Az ilyeneket felrúgnám egy műholdig legszívesebben, mert egyszerűen lejáratják, a tudatos iPhone vásárlókat véleményem szerint.
Valóban jó telefon az iPhone, atomstabil operációs rendszerrel, kiváló szervízhálózattal, hosszú szoftveres támogatottsággal (igaz ez néha hátrány már talán) és még sorolhatnám.
Hiába a "kis" felbontású kamera, rettenetesen jó képeket lehet vele készíteni.
Androidos telefonok közül, viszont van jópár telefon ami sokkal szebb képeket készít. Mindent összevetve (nem csak a kamerát), a Sony Z3-at érdemes megemlíteni és az LG G4-et. Én mást nem igazán ajánlanék, most nem fejtem ki hogy miért.
Csak hogy szó essen már a WP-ről is, ami hozza az iOS megbízhatóságát és stabilitását és gyorsaságát, na és persze rettentő szép képeket készít, a Lumia 930-at ajánlanám. Olcsóbban pedig a 830-at,735-öt és a 640XL-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!