Miért írja ki a telefonom, hogy SD-kártya eltávolítva?
Figyelt kérdés
Nem régi a telefonom és tegnap óta vagy azt írja ki,hogy SD-kártya előkészítése vagy SD-kártya eltávolítva. Mit tegyek? Nagyon nem értek hozzá.2015. aug. 6. 08:18
1/7 anonim válasza:
igazítsd meg az sd kártyát
kapcsold ki a telefont
keresd meg az sd kátya helyét
vedd ki a kártyát, majd határozottan ütközésig told vissza
kapcsold be a telefont
szerintem...
2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de így se jó.
2015. aug. 6. 11:25
3/7 anonim válasza:
nekem is ezt írja ki! folyamatosan. a kártyával semmi baj ha PC be rakom.
mit tegyünk?
4/7 anonim válasza:
beálitások>nálam ugy van kiirva hogy tárolo de ez telefon függö ara rámész>és ott van olyan hogy SD kártya csatlakoztatása ara rámész és jolesz!
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem magától abbahagyta,de most megint kiírja. Szerintem majd abba fogja,hagyni.
2015. szept. 9. 20:25
6/7 anonim válasza:
Tudom hogy nem mai a kerdes .de nekem is ezt irja ki a fel eves lenovom.es rajottwm hogy akkor amikor pchez csatlakoztatom utana..parhetig majd ha nem csatlakoztatok hozza semilywn usb eszkozt.se kulso aksit se hangszorot akkor abbahagyja.amint csatlakoztatok elkezdi..igy csengohangot se tudok beallitani mert allandoan vissza allotja az alapot
7/7 anonim válasza:
Valakinek azóta megoldás erre? A Samsung S4-em kezdte el csinálni ugyanezt. Ha készenlétből felébresztem, akkor az SD-kártya váratlanul el lett távolítva, majd az SD kártya előkészítése üzenet fogad. Az SD kártyát próbáltam PC-n, semmi baja. Telefonban is működik tulajdonképpen, de a telefon állandóan üzenget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!