Vissza lehet állítani Samsung Note 3-ban a törölt jegyzeteket?
elvileg ha sikerült letöltened,
feltelepíted a gépedre, van mellékelve egy hitelesítő szám amivel hitelesíteni tudod.
Beraksz egy üres CD-t a CD íróba, ha beindul a program, 2 dolgot választhatsz, vagy USB-s kütyüt csinálsz, vagy kiírod CD-re. Válaszd a CD-t, allul next, aztán elvileg megírja (én pendriveval csináltam mert nekem nincs CD-olvasól a 10,1"-os Eee Pc-émben)
Bedugod a telefonodat a gépbe, beálítod, hogy úgy működjön mint egy adathordozó (szóval, hogy látszon rajta minden tárhely)
Ujraindítod a gépedet és kéred tőle, hogy lemezről bootoljon (normál esetben alapdól azt nézi először, de ha nem akkor a BIOS-ban pik-pak át tudod álítani a boot eszköz sorrendet)
Szóval beindul a lemezről a géped, itt elvileg kijön egy olyan kérdés, hogy "it szeretnél: CDről bendítani a progit vagy visszatérni a merevlemezeden lévő operációs rendszerhez" egyértelműen az elsőt válaszd (elvileg ad 10mp-et a választásra és autómatikussan belép ha nem nyomsz gombot)
he nyomtál egy entert, egy kis ideig fekete lesz a képernyő, atán feljön egy kis ablak amiben van egy oké gomb és egy infó. szóval még mielött ezen tovább ugrasz álítsd be a telódat, hogy adathordozókent működjön és csak ezután nyomj okét.
És akkor innen elég egyértelmű a progra. előbb felfedezed minthogy itt elolvasnád.
Sajnos még ilyesmire nem használtam, de elvileg működnie kell.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!