Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja a táblagépemnek?

Mi baja a táblagépemnek?

Figyelt kérdés

Picit több, mint féléves Lenovo készülék. Ha wifiről vagyok, folyamatosan mutatja a jel erősségét, de nem tölt semmit. A Facebook messengerben azt írja ilyenkor, hogy várakozik a hálózatra. Aztán kikapcsolom a wifit rajta, majd vissza és működik kb. 2 percig :(

Mit tudnék vele kezdeni? Eddig semmi panaszom nem volt rá.

2015. aug. 5. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Factory reset, ha utána sem jó akkor szervíz.
2015. aug. 5. 09:31
 2/2 E1D1E ***** válasza:

Lehet, hogy a neteddel van valami gáz. Pl.: Én egy Samsung Galaxy Ace 4-gyel netezgetem több helyen.

A munkahelyen minden gyorsan belyön viszont a Facebook szarakodik és nehezzen tölt/összeomlik.

Ha hazamgyek, simán villámgyorsan belép a facebookra és máshová is. Bekapcsolom a laptopot, minden bejön rajta az otthoni netről kivéve pár oldal és a facebook. csak pörög, elmegyek valahová máshova, mondjuk édesapámékhoz, ott simán megy minden veboldal csaki irtó lassan.

Szerintem a szolgáltató cseszte el!

2015. aug. 5. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!