Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? (150k)

Milyen telefont vegyek? (150k)

Figyelt kérdés
Árban a határ olyan 150 ezer körül van. A Galaxy S3-mam megadta magát, helyette kéne valami. Az eddigi kiszemeltem a Galaxy s6. Ti mit ajánlanátok ezen kívül?
2015. aug. 3. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az XXL gsm az egyetlen olyan bolt, ami alapból 3 év garanciával árul telefonokat, a Turbado 2-vel, az ÚjGSM-nél választható 1, 2, vagy 3, a többinél pedig annyi választható, hogy 1 vagy 2.

Viszont az ÚjGSM nem ad hozzá minden gyári tartozékot, csak a töltőt, a többit külön tudod megvenni máshonnét! A 3 év garancia az 1 év bolti +2 év gyári.

A Mobilkereskedésben csak gyári garanciával kapod, és ott rendesen meg is kapod hozzá az összes tartozékot!

2015. aug. 4. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Az XXl-t nem tudom.A GsmLine-ról mondtam azokat.
2015. aug. 4. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!