Sony Xperia Z vagy Sony Xperia M4 Aqua?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 19:27
3/7 anonim válasza:
Lehet,hogy régi a Z de nekem még két év után is úgy működik mintha új lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 4. 00:59
5/7 MarokitySzabolcs válasza:
#2-es lehet, hogy régi, de sokkal stabilabb, gyorsab... Az, hogy "8 magos" az M4 Aqua, semmit sem ér. Nekem Z1C-m van, 4 magos. Haveromnak M4 Aqua. Lollipop van mind a kettő telón, kipróbáltam az övét... Lehúztam az asztalt és már akkor befagyott... M4 Aquaba snapdragon 650 van az enyémbe meg 800. Régebbi telefon, de ezerszer jobb. Inkább Z, az legalább a Sony felsőkategóriás telefonja, osztálya!
6/7 anonim válasza:
#5 "Az, hogy "8 magos" az M4 Aqua, semmit sem ér. Nekem Z1C-m van, 4 magos"
A gond csak az, hogy itt senki nem beszélt magokról, csak te. Tisztában vagyok vele, hogy a sn 800 többet ér mint a sn 615 (nem 650).
Itt az a gond, hogy sn 800-ról sem beszélünk. Az xperia z-ben egy snapdragon s4 pro van.
Jó telefon de akkor is régi. Nem mindegy, hogy meddig kapsz rá frissítést. Az volt az első FHD kijelző. Még nem olyan kiforrott.
Ha most választani kellene én az M4 aqua-t választanám.
Neked Z1c van. Az nem az első generációs Z.
(#2 vagyok)
7/7 Mukami Enikő válasza:
Nekem M4 van, a gyorsaságával semmi baj, attól függ milyen hülyeségekkel terheljük a telefont. Van rajta NFC, és a kamera szuper. A Huawei valamiért nem fogott meg, én a Sonyt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!