Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Max.40000 ft-ért milyen...

Max.40000 ft-ért milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni szeptemberben, de nagyon tanácstalan vagyok, hogy milyet. Lg és Lenovo érdekel leginkább, de bármit meghallgatok. Szempontok: Jó első/hátsó kamera, jó akkumulátor, min. 1 gb RAM és 4 gb ROM, ne akadjon/fagyjon le sokszor és a képernyője se legyen kicsi (4.5",5" elég). Pontos telefonnév és tapasztalatok jól jönnének!

2015. aug. 2. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Alcatel idol 2 például. De ha keresel találsz.
2015. aug. 9. 09:08
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
csak szr.. :)
2015. aug. 9. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért lenne az?
2015. aug. 9. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek, Alcatelből ilyen olcsón csak sz#rok vannak!
2015. aug. 10. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Volt már vele tapasztalatod talán? Ne keverd a Samsungal...
2015. aug. 10. 18:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért nem kell általánosítani a Samsungot, hogy sz#r, a piacvezető márkák egyike, és hibája minden telefonnak lehet, nem létezik tökéletes! De lényeg, hogy ilyen olcsón a Samsung és az Alcatel is sz#r!
2015. aug. 11. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Pedig az Alcatel az egyik legmegbízhatóbb ebben az árkategóriában. Nekem volt szerencsém tesztelni egy Samsung Galaxy S4-et 1 hétig. De az én Alcatel 7041X-emhez képest !lassú! volt, és rakoncátlakodott is. A net lassú volt rajta, mármint a wifi, lassabban lépett ki a programokból is, gyorsabban is merült, valamint egyszer csinált olyat hogy hívtak engem és nem hallottam a hívó félt, és ő se engem. Csak akkor javúlt meg amikor újra indítottam. Tény hogy szebb a kép rajta, jobb a kamera, van rajta infra, érintés nélküli érzékelés, nagyon is tetszett. Ezekből messze veri az Alcatelt. De ezek a hibák mind 1 hét alatt jöttek ki. És az én 1 éves Alcatelem nem csinált ilyet hogy lassul, meg nem jön létre a telefonvonal. Volt még tapasztalatom S Advencével is, hát az tényleg bitanpuszulatosan sz*r volt. Le fagyott videó nézés közben, telefonálás közben stb. Hiába raktam rá másik ROM-ot, másik kernelt, ugyan úgy sz*r volt. Szóval nálam a Samsung le írta magát ezzel a húzásaival. A Samsungok addig voltak jó telefonok még nem jött be az Okostelefon, butatelefonokat tényleg jókat gyártott. Anyámnak már vagy 5 éve SGH-J700-asa van, és semmi baja. Na az tényleg jó volt. Viszont az akkori Alcatelek meg szarok. Most fordult a kocka. Jöjjön a Sony, hát erről se tudok jót mondani. Barátnőmnek és tesómnak M2-ese van, az egyik haveromnak SP-je. Mind a 3-nak kb fél év után el homályosodott a kamera. A lencse ugye gyatra minőségű üvegből van, és karcolódik, nem tiszta képet csinál. Bár garanciába meg csinálták, de nem hiszem hogy sokáig fog jól tartani. Barátnőmé most jött vissza szervízből, 1 éve van meg neki, hangerő gomb megpurcant, kamera homályos volt, meg csinálták. Neki is lassú, igaz ő egyáltalán nem ért hozzá és nem zár be semmi futó alkalmazást. A Sony talán egy fokkal jobb mint a Samsung, de már a tesómé is 3x volt szervízbe 1 év alatt, nem is tudom miért már.

Ezeket nem azért írtam mert utálom a Sony meg a Samsungot, ez csak az én személyes tapasztalatom. Nekem az Alcatel nagyon bevált, szóval bátran ajánlom bárkinek. Első sorban azért is mert "szinte" stock droid van rajta, tehát nem piszkáltak nagyon bele a rendszerébe. Egyébként a Sony már a TOP 10-es listába nincs benne, az alcatel viszont a 8-9. helyen van. A samsung az első három között, ettől függetlenűl nem ajánlom. Se Sony-t se Samsungot, amik manapság tényleg jó telefonokat csinálnak az a Nexus, LG, Xiaomi, OnePlus, Alcatel, LG, Lenovo, Huawei, bár ez a felsorolás között, Pl oneplus nem fogsz kapni nagyon 40.000Ft alatt.

Ez a személyes tapasztalatom és véleményem.

2015. aug. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!