Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van a Lumia telefonon...

Miért van a Lumia telefonon memóriakártya formázási lehetőség, amikor SEMMIT SEM ÉR?

Figyelt kérdés
Formáztam a TELEFONON, de megint elvaxta az utána készített felvételeket, amiket már nem tudok vsszahozni az életbe, ezelőtt is így jártam. Tudom, hogy gépen is meg lehet formázni, de akkor MIÉRT VAN A TELEFONON IS FORMÁZÁS? ÚGYSEM ÉR SEMMIT SEM!!!! ÉS ELNÉZÉST, hogy ku vagyok akadva. Aki erre a kérdésre normális választ ad, azt örökké tisztelni fogom, de aki jelenti a hangvétel miatt, annak azt kívánom, hogy tapasztalja meg, milyen az, amikor sok fontos adatot hoppra elveszít az ember, MÁSODJÁRA, a hülye telefonos becsapás miatt. Nem okostelefonok ezek, hanem butatelefonok, úgy tapasztaltam sajnos. Köszönöm előre is.

2015. aug. 2. 00:59
 1/10 A kérdező kommentje:
32GB-os microSD-ről van szó.
2015. aug. 2. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
arra meeg nem gondoltal h szr mondjuk a microsd?:P mert ez akkor jellemzo problema... a gagyi microsdk szoktak ilyet produkalni
2015. aug. 2. 01:48
 3/10 Smittes ***** válasza:
Mi a márkája és típusa a kártyádnak? Az alis csodák szoktak ilyet. Nekem Lumia telefonom van és én azzal formáztam érdekes módon sosem volt rá semmi panasz.
2015. aug. 2. 03:11
 4/10 anonim ***** válasza:
12%

Az en lumia telommal is pont ugyanez van, es en is pont ugyanigy kiakadtam rajta.

Mas sd kartyaval is probaltam, azzal is ez volt.

Ugyhogy most gyujtok penzt egy uj telora.

2015. aug. 2. 03:11
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Tehát korábban is csinálta és amikor ismét így jártál, még mindig teljesen váratlanul ért a dolog, mondhatni derült égből....

Tegyél bele olyan kártyát, amivel jól működik, ennyi a nagy titok.

A hangnemet meg semmi nem indokolja, az idegállapotod magánügy, meg nem is tartozik a témához.

2015. aug. 2. 07:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezelőtt volt egy másik kártya, az is ezt csinálta, ezért vettem meg ezt az újat, de ez is ugyanazt teszi.
2015. aug. 2. 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én is kezdem hinni, hogy a kártya rossz.
2015. aug. 2. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, amugy nalam is egy fos aliexpressrol rendelt 32gigas csinalta ugyanezt :D vagy eppen fel se ismerte a telefon :D mas memoriakartyakkal nem volt gondom, foleg ilyen jellegu, ugyan igy lumia telonal
2015. aug. 2. 11:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Megyek reklamálni. Ez egy noname kártya egy helyi üzletből (elég jó mobilos hely amúgy, pedig nem is szolgáltatói iroda).
2015. aug. 3. 09:19
 10/10 Smittes ***** válasza:
Kingston kártyát vegyél, semmiképp se noname-t.
2015. aug. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!