Miért van a Lumia telefonon memóriakártya formázási lehetőség, amikor SEMMIT SEM ÉR?
Figyelt kérdés
Formáztam a TELEFONON, de megint elvaxta az utána készített felvételeket, amiket már nem tudok vsszahozni az életbe, ezelőtt is így jártam. Tudom, hogy gépen is meg lehet formázni, de akkor MIÉRT VAN A TELEFONON IS FORMÁZÁS? ÚGYSEM ÉR SEMMIT SEM!!!! ÉS ELNÉZÉST, hogy ku vagyok akadva. Aki erre a kérdésre normális választ ad, azt örökké tisztelni fogom, de aki jelenti a hangvétel miatt, annak azt kívánom, hogy tapasztalja meg, milyen az, amikor sok fontos adatot hoppra elveszít az ember, MÁSODJÁRA, a hülye telefonos becsapás miatt. Nem okostelefonok ezek, hanem butatelefonok, úgy tapasztaltam sajnos. Köszönöm előre is.2015. aug. 2. 00:59
1/10 A kérdező kommentje:
32GB-os microSD-ről van szó.
2015. aug. 2. 01:02
2/10 anonim válasza:
arra meeg nem gondoltal h szr mondjuk a microsd?:P mert ez akkor jellemzo problema... a gagyi microsdk szoktak ilyet produkalni
3/10 Smittes válasza:
Mi a márkája és típusa a kártyádnak? Az alis csodák szoktak ilyet. Nekem Lumia telefonom van és én azzal formáztam érdekes módon sosem volt rá semmi panasz.
4/10 anonim válasza:
Az en lumia telommal is pont ugyanez van, es en is pont ugyanigy kiakadtam rajta.
Mas sd kartyaval is probaltam, azzal is ez volt.
Ugyhogy most gyujtok penzt egy uj telora.
5/10 anonim válasza:
Tehát korábban is csinálta és amikor ismét így jártál, még mindig teljesen váratlanul ért a dolog, mondhatni derült égből....
Tegyél bele olyan kártyát, amivel jól működik, ennyi a nagy titok.
A hangnemet meg semmi nem indokolja, az idegállapotod magánügy, meg nem is tartozik a témához.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezelőtt volt egy másik kártya, az is ezt csinálta, ezért vettem meg ezt az újat, de ez is ugyanazt teszi.
2015. aug. 2. 10:36
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én is kezdem hinni, hogy a kártya rossz.
2015. aug. 2. 10:58
8/10 anonim válasza:
Igen, amugy nalam is egy fos aliexpressrol rendelt 32gigas csinalta ugyanezt :D vagy eppen fel se ismerte a telefon :D mas memoriakartyakkal nem volt gondom, foleg ilyen jellegu, ugyan igy lumia telonal
9/10 A kérdező kommentje:
Megyek reklamálni. Ez egy noname kártya egy helyi üzletből (elég jó mobilos hely amúgy, pedig nem is szolgáltatói iroda).
2015. aug. 3. 09:19
10/10 Smittes válasza:
Kingston kártyát vegyél, semmiképp se noname-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!