Android 4.4. 0 tableten, problémák! Van ezekre megoldás?
A táblagéped típusára is kíváncsi lennék, illetve valsz, hogy valami akkuzabáló alkalmazást tehettél rá, ami az összes erőforrást magáévá teszi és ezért vacakol az egész rendszer
De lehet vírus is
Mindenesetre írdmeg a TAB pontos típusát, hogy előbbre juthassunk :)
Üdvözlet!
Először is köszönöm hogy megpróbálsz segíteni! :) A tablet típusa : MyAudio ( My Android nevű alkalmazás szerint:A86V_KDW ) Lighting HD.
Build-szám: A86V_KDW_V001,
egyéni build verzió: 1404462849
Android verzió: KitKat 4.4.0 32 bit
Processzor:4 X 1.3 GHz,( Arhitektúra:ARM Cortex-A7,Modell:MTK MT8127)
GPU: Mali-450 MP
RAM:982 MB
Amit hirtelen találtam róla azt leírtam.Nekem a nagyrésze semmit nem mond. :)
Sajnos ennek a márkának úgy tűnik még honlapja sincs,semmiféle támogatást nem találtam hozzá.Annyit tudok erről a szuper :) márkáról hogy magyar a tulaj és kínában kötött szerződéseket.Azért vettem meg ezt mert nagyon olcsó volt,viszont bivaly erős.Eddig semmilyen játék nem akasztotta meg.Egyébként elejétől fogva csinálja ezeket,szóval nem hiszem hogy valamelyik alkalmazás miatt van.De persze sosem lehet tudni.
Víruskereső: AVG
Ezen kívül rajta van a MalwareBites.Eddig egyik sem talált semmit.
Ha kell még valami infó akkor kérdezz bátran.
Elöre köszönöm a válaszodat,és másokét is! :)
Elejétől fogva?
Milyen régi a tab? Garancia van még rá? Mert ez lehet, hogy szoftverhiba
Ezeknél nem tudom, hogy megoldható-e egy STOCK android, vagy valamelyik másikra frissíteni, de utána nézhetek....
Nem túl régi,talán fél éves lehet,szóval biztos van rá garancia.Tuskóban vettem,ez talán sokat elmond.De ha van rá valami megoldás,jobb lenne itthon megoldani mert eléggé "belelaktam" már magam.Meg igazából ezek nem olyan nagy problémák,tudok velük együtt élni,csak ugye jobb lenne ha ez sem lenne.De azért hihetetlen hogy nincs hozzá semmiféle support,legalábbis én nem találtam.Még fórumot sem ahol mások panaszaiból lertne valamit alkotni. :(
Ha te tudsz valamit,azt nagyon megköszönném,de csak ha nem okoz gondot,mert mondom,ennél nagyobb bajok nincsenek vele.Előre is köszönöm ha fáradsz vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!