A csúcsmobilok miért ilyen bazi nagyok? Kompakt méretben miért nincs csúcs?
Komolyan mondom nem értem attól csúcskészülék egy telefon hogy fél évente fél collal megnövelik a képernyő méretet??Mi a büdös szarért nincs normális méretű csúcskészülék.Számomra az ideáis méret 4.6 4.7
Ebben a méretben meg csak a csúcskészülékek butított verzióját lehet megvenni.
Csak engem háborít ez fel? nexus 6..... imádom a nexust de zsebembe se fér el az batár szívlapát..
lenovo z2pro? g4? note4
Komolyan itt tartunk fél évente dobnak ki vmi új fost a piacra és mivel már alig tudnak jobbat mutatni kijelzőmérettel kompenzálják a "hogy csináljunk csúcskészüléket érzést"
Nem vitát akarok kirobbantani csak engem zavar.
Z2 sonyimnál szerettem volna vmi jobbat de ami jobb az 5.5 5.7 6 col.... kivéve iphone 6.. de azt hagyjuk kicsit drága
Z1, Z2, Z3 compact.
Ezek is csúcskategóriás telók, nem butított.
A sony z sorozat compact telefonjai mind a nagytesòk butìtott változatai.
Ezt nem kell megmagyarázni.
Nexus 5 jo telefon de nem találtam jobbnak z2 nèl
Iphone 5s meg már tul kicsi.
Lehet èn reagálom tùl.
Talán nekifutok megint vmi wps mobilnak hátha másodjára megtetszik.
de akkor várd meg a 950-et, 5.2-es lesz elvileg, azon kívül elég nagy a különbség a 930-hoz képest
"A sony z sorozat compact telefonjai mind a nagytesòk butìtott változatai.
Ezt nem kell megmagyarázni."
De meg kell magyarázni mert lóf*s zt se értesz hozzá.
A nagy Z1 és a kis tesó közt annyi a különbség hogy a compact felbontása 720p. 4,3-as kijelzőhöz felesleges a full hd.. a 720p-vel még jobban is fut.
És így van a többi is.
#7 te vagy a legnagyobb! andos b@rom.
#9 szerintem is az 5S az idealis meret, annal nagyobbat mar kenyelmetlen a fulednel tartani. Mar felteve hogy a telefont elsosorban telefonalasra hasznalod, nem feszelesre mint a #7-es :-)
Ott a Z3 Compact. Az nagyon jó telefon. A 4" már kicsi, én nem igazán látom a kijelzőjét, nem tudok hozzászokni (nekem 5,2" a kijelzőm), ezért 5 col alatt nem vennék, de ezzel így van mindenki, akinek nagy kijelzős a telefonja. Multimédiára ilyen méret kell (sokat vonatozok, filmet nézni ezen jó). De írtad hogy neked 4,6-4,7 a legjobb, akkor az 5s szóba sem jöhet, mert látványosan kisebb. Ott van az iPhone 6 is ami ugyancsak jó telefon.
Szóval Z3 Compact, iPhone 6. És a Z3 compact nincs lebutítva. Mindkettő első osztályú telefon a maga kategóriájában. Vagy ott az Galaxy Alpha, ami ugyancsak jó, de az akksija vállalhatatlan. Nézd meg még a HTC One M7-et (4,7"), az mostmár felső-középkategóriás, de az is jó, csak régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!