Iphone 5s-t hol tudok kihozni havi kamatmentes részletre legolcsóbban?
Figyelt kérdés
Független lenne a legjobb minél olcsóbban2015. júl. 29. 22:34
1/11 anonim válasza:
Nyilvanvalo, hogy nincs erre penzed. Ne vegyel olyanokat, amikre nincs penzed. Ne vegyel 150ezres telefont azert, hogy a penztarcad ures legyen. Vegyel 30 ezres telefont, es legyen 120ezer a zsebedben. Ne menj tonkre abban, hogy gazdagnak akarsz latszani.
3/11 anonim válasza:
Egyes: minek szólsz bele?
Kérdező, függetlenül sehol se adnak részletre, ahhoz a szolgáltatónál kell előfizetésednek lenned.
4/11 anonim válasza:
ma 23:06
Nincs igazam?
A MediaMarkt-ban amugy kartyafuggetlenul lehet kapni hitelre. Boom.
Latod, en tanacsot is adok es valaszolok is:)
5/11 A kérdező kommentje:
Van erre pénzem ,havi 17000os keretbe kéne bele férnem
De a Medai Marktba megkérdzetem és 10x 17et kéne fizetnem azaz 1 forintom se maradna ha meg 2 évre hoznám ki csak 9et fizetek de a kamat miatt 230 000ra jönnék ki ezért szeretnék minél olcsóbban találni olyan helyet ahol ki tudom hozni , nem szeretnék gazdagnak tűnni egyszerűen kell másik telefon, ha vki tud helyet akkor várom !
2015. júl. 29. 23:55
6/11 anonim válasza:
szerintem a Media Markt ajánlatánál jobbat nem találsz :(
7/11 anonim válasza:
És olyan telefon nincs, amit kp-ra is ki tudsz fizetni??
8/11 A kérdező kommentje:
Ha várnék 6-7 hónapot akkor ezt is megtudnám venni 90-80ba
2015. júl. 30. 11:59
9/11 anonim válasza:
Akkor várjál. Mindig jobb kp-ra megvenni valamit, mint hitelre.
10/11 anonim válasza:
Khm, kedves kerdezo, jo napot kivanok, hireim vannak: ha hitelt kell felvenned hogy valamit meg tudj venni, akkor nincs ra penzed. Nem gondolnam hogy ez egy agyilag felfoghatatlan megallapitas. De innentol kezdve szerintem en rad bizom a tovabbiakat es kivanom a legjobbakat a jovore nezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!