Hogy tudom kideríteni, hogy mi a . @cloud.com email címem jelszava?
Nem tudom, hogy milyen email címre küldi. Az tuti, hogy a gmail-esre nem, amit apple ID-ként használok 3 éve:-)
Köszönöm az építő, és főleg jóindulatú hozzászólásokat, felkeresek akkor egy megfelelő szakértelemmel rendelkező apple szaküzletet.
A beállításoknál már próbálkoztam, most belenéztem megint.
Igen, nekem is ez a bajom, hogy itt az icloud.com és az apple ID gmailes címem összekeveredett.
Beállítások, iCloud - itt a gmailes címem van megadva, amit apple ID-ként használok, és működik. (Pl. app vásárlásánál). Itt meg volt adva második címként a cloud.com-os email cím is, de azt most kivettem...
Az appek frissítéséhez viszont továbbra is a cloud.com-os email cím jelszavát kéri... Ahh...
Tényleg bemegyek majd egy üzletbe, s megpróbálom kidedíteni...
A frissítésnél nyilván azért kéri az icloudos címet, mert azt használtad, azzal töltötted le. Mindig azt a címet kéri amivel le lett töltve az app.
Én három accountot használod egy ipad-en szóval ott neked kell körülnézned, hogy mit szúrtál el. Az üzletben is ezt fogják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!