Blackberry q10, Iphone 4s vagy Samsung core prime?
Hát...ömm...jaj
Csak ezek közül választhatsz?
iPhone 4S: Nagyon elavult. Igazából már tényleg csak az veszi meg aki nem tudja mit csinál, vagy aki csak menőzni akar és talán még az is akinek tényleg csak nagyon alap dolgokra kell és kizárólag Apple telókban bízik/azt szokta meg. Szóval ha normális és tartós telót akarsz akkor ez kiesett.
Core Prime: Hát...igazából nem rossz de ha Androidos telót szeretnél akkor inkább Grand Prime(esetleg ha van rá keret akkor az M4 Aqua lehet még nagyon jó). WP esetén pedig Lumia 735 jöhet szóba.
Q10: Nos, nekem elég ellenszenves ez a telefon de ha neked tetszik OK.
Viber és Skype van BB-re is, tehát azok mindenképp mennek.
Messenger nem fut, és az egész BB-s Facebook alkalmazás tulajdonképpen nem más, mint az m.facebook.com weboldal.
We heart it alkalmazást letöltöttem, kipróbáltam Blackberry Z10-en. Működik, csak néha kiírja, hogy leállt a Google services :P Mondjuk férfiként sok értelmét nem látom ennek az alkalmazásnak, de ízlések és pofonok...
Én inkább egy Motorola Moto G-t vennék, annál nem lesz kompatibilitási probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!