Miért ilyen gyenge a telefonomon a wifi?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s3 telefonom van, és nagyon gyenge rajta a wifi. A routertől kb. 5 méterre már a leggyengéb jelet mutatja, másnak viszont nagyon erős a jel. Mitől lehet ez és mit lehet vele csinálni?2015. júl. 27. 16:34
1/1 anonim válasza:
ilyen sajnos előfodul.
Valami a készülékben árnyékol, vagy nagyon gyenge a vevőegység..
szerencsére van több, más márkájú készülékem, én is tapasztaltam, hogy van, amelyik ugyanazon a helyen gyengébben vesz..
Van olyan LG G2 készülékem, ami elképesztően érzékeny...baromi messze lévő routert is érzékel..persze lehet, hogy az ad jobban..
azt is próbáltam, hogy egy olcsóbb, és egy drága készülékkel elmentem egy hatalmas panelház parkolójába wifit keresni...az egyikkel kb harminc bejött, az olcsóbbal 18..
gyenge a készülék ezen vevője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!