Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android kérdés. Valaki?

Android kérdés. Valaki?

Figyelt kérdés

A Talkback miatt nem működik a lock screen alkalmazás, mit tegyek?

na szóval letöltöttem az ac display appot, és a használathoz be kell állítani 2dolgot, az egyiket a kisegítő lehetőségeknel. miután beallitottam mindent hogy működjön az alkalmazás, a főoldalnal amikor lapozok mondja hogy "page one of two". pedig a talkback ki van kapcsolva. ez akkor szűnik meg ha a ac display app pipát kiveszem a kisegítő lehetőségeknel. valaki tudja mit lehetne tenni, hogy megfelelően működjön az alkalmazás? galaxy s2 a telefon. köszi előre is.

2015. júl. 26. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
dobd ki az ablakon máshogy nem lehet segíteni rajta
2015. júl. 26. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs semmi baja a telefonnak, csupán ez a talkback zavar,mert nem tudom kikapcsolni, csak akkor ha az ac displayt letorlom, de próbáltam más appokkal és ott is ahogy aktivaltam a kisegítő lehetőségeknel, máris megszolalt a nő amikor lapoztam a főoldalnal.
2015. júl. 26. 18:51
 3/4 anonim válasza:
pl letörölhetnéd az alkalmazáskezelőben a Talkback-et...
2015. júl. 26. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
nem én töltöttem le a talkbacket, de alkalmazáskezeloben letiltottam, meg amit tudtam de úgyis beszél ha az ac display be van kapcsolva
2015. júl. 26. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!