Megéri még iphone 4 s t venni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék iphone 4 s t venni csak mondták h valami támogatás lefog járni... Mikor jár le ez a támogatás vagy nem tudom mi? és mivel jár ez?2015. júl. 26. 16:17
1/3 anonim válasza:
Nem, mivel mind hardveresen, mind szoftveresen a végét járja már.
2/3 A kérdező kommentje:
és befog lassulni?
2015. júl. 26. 16:21
3/3 anonim válasza:
Az iphone egy szarxdd egy csomó olyan funkciót nem tud mint más telefon nem lehet bővíteni ha valami van vele akkut nem tudod kivenni egyből szerviz az appstore-on majdnem minden fizetős bluetoothon nem tudod a samsung készülékre küldeni a fájlokat a gépre se kapcsolódik, zenét letölteni is csak egy fizetős appal lehet leszedni amin belül a zenék is fizetősekxdd elvileg a kamera is egy fos rajta meg pixeles,nekem samsungom van a rendszere megbízható csomóan fikázzák de ez telófüggő, ha ilyen y-okat meg ace 1-2-ket vesznek ne is csodálkozzanak h lefagy stbxdd az s-ek a legjobbak. Lehet cáfolni, akkor is nekem van igazamxd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!